Fördelar med UVElite WOOD

EN SNABB GOLVRENOVERING

UVElite WOOD är det snabbaste golvrenoveringssystemet på marknaden, vilket ger butiker, restauranger och hotell lägre renoveringstid och därmed ökar tillgängligheten för verksamheten. En UVElite WOOD renoverad yta har full styrka och kan tåla hög belastning omedelbart efter härdning. Jämför man detta med de konventionella PUR-behandlingarna som tar 3-7 dagar att bli fullständigt härdade, kan man se varför golvägare och entreprenörer ser möjligheterna till en hög kvalitet, kostnadseffektiv och snabb renovering av golv.

OMEDELBAR ANVÄNDNING

UVElite WOOD minimerar skador som påkommer vid tidigt bruk på nyligen färdiga golv. Lacken härdas på plats med ultraviolett ljus från en bärbar UV-maskin. UV-ljus reagerar fotoinitiatorerna i beläggningen, vilket får dem att bindas direkt och slutföra härdningsprocessen. Golven härdas direkt och gör dem redo för hög trafikering.

SLITSTYRKA

UVElite WOODs formel representerar framkanten av golvlack-tekniken och garanterar maximal hållbarhet och slitstyrka. Vår styrka kommer från avancerad integration av keramiska partiklar – en av de tuffaste mineralerna.

 

LÅG VOC

Ett renoveringssystem fritt från isocyanaterna resulterar i mycket låga VOC-utsläpp i luften. Systemet är säkert att arbeta med, bidrar till en ren och hälsosam arbetsmiljö och ger ytor som är både slitstarka och lätta att underhålla. Detta gör UVElite WOOD till en av de mest attraktiva och miljövänliga golvlackerna som finns tillgängliga.